20/10/2014

​Spoločnosť Dun & Bradstreet UAE založila v roku 2004 DBSAME v Dubaji. Dnes je popredným poskytovateľom dát a obchodných informácií v regióne. Dun & Bradstreet UAE sídli v Dubaji a podnikateľskej sfére v Spojených arabských emirátoch poskytuje služby a obchodné informácie prostredníctvom najobsiahlejšej databázy v regióne, ktorá zahŕňa informácie približne o 400 000 spoločnostiach, ako aj prístup k celosvetovej sieti D&B.

Táto akvizícia je súčasťou globálnej stratégie CRIF, ktorá v posledných rokoch navyšuje investície. CRIF plánuje na trhu v juhozápadnej Ázii poskytovať produkty a služby s vysokou pridanou hodnotou. Vďaka pokrokovým riešeniam a flexibilite v oblasti IT, umožňujú riešenia CRIF a jej dcérskych spoločností, efektívnejšie reagovať na potreby čoraz náročnejšieho trhu.
Systémy pre podporu riešenia a softvérové riešenia CRIF v kombinácii s riešeniami Dun & Bradstreet UAE pre dáta a riadenie rizík navyše klientom veľmi efektívnym a inovatívnym spôsobom pomôžu optimalizovať existujúce obchodné procesy a posilniť vzťahy s inými ázijskými krajinami.

TS_CRIF kupuje dubajsku spolocnost Dun Bradstreet UAE.pdf