11/01/2018

Akvizícia spoločnosti Vision-Net posilní pôsobenie medzinárodnej spoločnosti CRIF v oblasti poskytovania informácií pre podnikanie a podporu rozhodovania.

Spoločnosť CRIF, globálna spoločnosť špecializujúca sa na prevádzkovanie úverových registrov a poskytovanie obchodných informácií, dnes oznámila akvizíciu spoločnosti Vision-Net, popredného poskytovateľa obchodných informácií so sídlom v Dubline. Vision-Net, úspešná spoločnosť pôsobiaca na konkurenčnom a sofistikovanom trhu, poskytuje okamžitý prístup k úverovým správam a obchodným informáciám o každej spoločnosti v Írsku a Veľkej Británii. Spoločnosť bola založená v roku 1991 a jej rozsiahle portfólio klientov zahŕňa popredné írskej korporátnej spoločnosti v oblasti finančných služieb, právnych a účtovných služieb, rovnako ako spoločnosti kótované na burze, subjekty verejného sektora, nadnárodné spoločnosti a miestne malé a stredné podniky.

CRIF pôsobí už niekoľko rokov aj vo Veľkej Británii a v Írskej republike a podporuje množstvo spoločností vrátane finančných inštitúcií, poisťovní a ďalších spoločností využívajúcich inovačné systémy na podporu rozhodovania a rôzne softvérové ​​riešenia.

Cieľom spoločnosti CRIF je prostredníctvom tejto akvizície ďalej upevniť svoju pozíciu v regióne a poskytovať služby s pridanou hodnotou a inovatívne trhové riešenia. Kombináciou svojej globálnej ponuky a celosvetových odborných znalostí budú spoločne s pôsobením spoločnosti Vision-Net bude CRIF v tejto zaujímavej oblasti podporovať zákazníkov pri plnení ich cieľov ešte širšou ponukou inovatívnych produktov a služieb, a to od riadenia rizík až po rozvoj podnikania a dodržiavanie zákonov.

Výkonná riaditeľka spoločnosti Vision-net, Christine Cullen, bude pokračovať na svojej pozícii a bude viesť spoločnosť v Írsku. Bude pracovať spoločne s regionálnou riaditeľkou CRIF pre Spojené kráľovstvo a Írsko, Sárou Costantiniovou, pri stanovení novej írskej obchodnej stratégie spoločnosti CRIF.

Vďaka tejto akvizícii sa CRIF stane jedinečným a spoľahlivým hráčom, ktorý ponúkne írskym finančným inštitúciám a firmám svoje komplexné informačné služby a know-how. Spoločnosti CRIF a Vision-Net tak budú môcť ešte viac podporovať finančné a obchodné spoločnosti pri posudzovaní rizika, zníženie transakčných nákladov a investícií a urýchlenie prieskumu trhu. Využitím kreditných informácií o zákazníkoch a obchodných partneroch sú klienti schopní posúdiť bonitu partnera a zistiť informácie o každej spoločnosti vrátane spriaznených firiem.

"Naša vízia sú postavené na rozvoji nových partnerstiev s cieľom posilniť to, čo ponúkame našim klientom, a predvídať potreby trhu. Spojením pôsobenia globálneho know-how a skúseností spoločnosti CRIF s jedinečnou odbornosťou spoločnosti Vision-Net pomôžeme našim klientom využiť nové príležitosti a otvoriť nové možnosti rastu a inovácií ", oznámil Carlo Gherardi, prezident a generálny riaditeľ CRIF.

"Som veľmi spokojná s touto akvizíciou, pretože CRIF a Vision-Net zdieľajú spoločné hodnoty a ciele, najmä v zmysle dôrazu na starostlivosť o zákazníkov, kvalitu dát a budovanie pevných vzťahov s klientmi. Naša spolupráca bude založená na rozvoji synergií spočívajúce v detailnom pochopení miestnych potrieb spoločnosti Vision-Net a v globálnej odbornosti spoločnosti CRIF. To nám umožňuje urobiť ďalší strategický krok vpred aj s ohľadom na súčasný európsky kontext, "uviedla Sara Costantini, riaditeľka CRIF vo Veľkej Británii a Írsku.

Christine Cullen, výkonná riaditeľka spoločnosti Vision-Net, k akvizícii uviedla: "Spoločnosť Vision-net si za posledných 26 rokov vybudovala v Írsku mimoriadne silnú pozíciu a my sme veľmi radi, že spoločnosť posunieme spolu s novým partnerom, spoločnosťou CRIF, k ďalšiemu rastu .

"Naša spoločnosť je zameraná na inovácie a poskytovanie vysoko kvalitných služieb našim klientom, čo je našou hlavnou prioritou. CRIF je jedným z popredných svetových" finty "spoločností a zdieľa v rovnakom odbore podnikania s našou spoločnosťou rovnakej hodnoty, kultúru i ambície.

"Tým, že budeme súčasťou medzinárodnej spoločnosti CRIF, bude môcť spoločnosť Vision-Net ďalej zlepšovať inovatívne ponuky našich produktov klientom."

O spoločnosti Vision-net.ie

Spoločnosť Vision-net.ie je popredný nezávislá spoločnosť podnikajúca v oblasti "business intelligence" a riadenia rizík v Írsku. Spoločnosť poskytuje komplexné informačné služby pre rozhodovanie v spoločnostiach. Tieto služby zahŕňajú analýzu a poskytovanie informácií o spoločnostiach, živnostníkoch a vedenie firiem v Írsku, Severnom Írsku a Veľkej Británii, a to vrátane podrobných analýz, výskumu, informácií pre rozhodovanie a riadenie úverového rizika.

Spoločnosť Vision-net.ie udržuje komplexnú databázu obchodných indexov pre všetky spoločnosti v Írsku. To zahŕňa aktuálne informácie o takmer 596 000 spoločnostiach a takmer 582 000 firmách a živnostníkoch.

Viac informácií nájdete na adrese www.vision-net.ie