17/1/2018

Na začiatku kariéry sa Eugenio Bonomi podieľal na vývoji projektov predovšetkým v oblasti bankovníctva a poisťovníctva v Taliansku. Potom využil svojich skúseností v rámci aktivít na medzinárodných trhoch predovšetkým na Blízkom Východe, v Afrike, Rusku a Turecku.

Eugenio Bonomi bude zodpovedný za rozvoj podnikania spoločnosti CRIF ako v Taliansku, tak v ostatných krajinách, kde spoločnosť pôsobí. Aktuálne CRIF pôsobí v 30 krajinách sveta na 4 kontinentoch. Cieľom vymenovanie nového CEO je pokračovať v dosahovaní veľmi dobrých hospodárskych výsledkov spoločnosti. Globálna spoločnosť CRIF prekročila v roku 2017 hranicu ročných výnosov 500 miliónov EUR.

Globálna stratégia spoločnosti sa s príchodom Bonomiho nemení. Spoločnosť bude pokračovať v akvizíciách a zakladanie firiem a naďalej bude sledovať inovácie s cieľom poskytovať vysoko efektívne služby v oblasti úverových a obchodných informácií a riešení v oblasti riadenia rizík.

"Som hrdý na to, že ma k spolupráci vyzvala spoločnosť, ktorá za svoju 30-ročnú históriu dokázala získať vedúce postavenie na mimoriadne konkurenčnom trhu, ako je správa úverových riešenie," povedal Eugenio Bonomi, nový CEO spoločnosti CRIF. "Pripájam sa k veľkej medzinárodnej skupine, ktorej úspech je založený na zručnostiach spolupracovníkov z celého sveta a som za to nesmierne rád," dodal Bonomi.

"Keď som založil CRIF, nedokázal som si predstaviť, ako veľkého dosiahne trhového úspechu. Za 30 rokov existencie skupiny CRIF sa nám podarilo vybudovať spoločnosť, ktorá je schopná uspieť vo veľkej konkurencii na globálnych trhoch, a to predovšetkým vďaka kvalite ponúkaných riešení a schopnosti predvídať potreby našich klientov, "povedal Carlo Gherardi, predseda predstavenstva skupiny CRIF. "CRIF dosiahol významného rozsahu svojich aktivít a ja som sa rozhodol zapojiť do aktivít spoločnosti manažéra s preukázateľnými skúsenosťami z globálnych trhov, ako je Eugenio Bonomi. Bude pracovať vedľa mňa a naša spolupráca bude nepochybne príspevkom z hľadiska strategickej vízie spoločnosti CRIF a významnou hodnotou pre našich klientov, "dodal Carlo Gherardi.